Inför 7:an

Igår var det dags för Anton att spela match igen. Dom vann med 4-1 mot ett klasslag från Ludde.

Efter matchen hastade jag iväg till Git och Linnea. Vi gick till Soffe där vi fick träffa alla elever, föräldrar och lärare i Malins klass till hösten. Lärarna hade ett upprop och kollade att alla uppgifter på klasslistan stämde. Malins telefonnr var fel så hon var ju tvungen att säga det. Snacka om PINSAMT! haha
Malin satt bredvid Jennie och jag bredvid Jennies mamma. Mitt upp i alltihop ringer Jennies mammas telefon och ALLA tittar naturligtvis mot oss 🙂 Tjejerna tyckte vi var så pinsamma. Men herregud sa jag -Det var ju inte min telefon som ringde. -Nä, men du satt ju där och alla kollade, säger Malin. Hihi jag tyckte det var riktigt roligt. Malin är nöjd med sin klass trots att hon inte hamnade i samma klass som Linnea och det känns jättebra.

 Malin sov hos Olivia, det är studiedag idag. Tex och Anton är oxå ledig för Anton ska till tandläkaren. Jag var alltså den enda som klev upp imorse. Tex var halvvaken och det fattar jag inte. De dagar han ska upp hör han varken mig eller klockan….

klocka

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s