Rent Hus

Rent hus är väl ett himla bra program 😉

Det kryper ju verkligen i en när man ser hur äckligt det är. Nu kan jag ju inte påstå att vårt hem skulle kunna ta en plats i rent hus men ibland är man nog på god väg. Städtanterna i Rent Hus får åtminstone mig att torka lite extra både här och där.

Ljuset och solen på sommaren är ju onekligen underbart men nackdelen eller fördelen är att man ser allt damm och då menar jag ALLT. Fick ett rus idag och tog med mig Anton upp och hjälpte honom att städa hans rum. Han följde gladeligen med plockade ihop 3 kassar som jag fick slänga. Det blev så fint.

Jag fortsatte sedan in i vårt sovrum och där var minst lika dammigt och äckligt. Vi har ju som sagt spacklat, slipat och målat däruppe och det blir verkligen superdammigt.

Malin tycker att det är helt onödigt att städa så hon gick ut på altanen och satte sig istället. När vi väl var färdig sa jag åt henne att eftersom hon struntade i att städa idag så får hon göra det imorgon.

Hon tycker att jag ska hjälpa henne lika som jag hjälper Anton. Att det skiljer 6 år mellan dom verkar inte existera såna gånger.

Hon for i alla fall upp för trappen och röjde det värsta. Fortsättning följer väl imorgon.

Nu känner jag mig helt slut men otroligt nöjd 🙂

2 tankar på “Rent Hus

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s