Skolstart

Anton gick till skolan med inställningen att du skulle vara tråkigt (typiskt Anton).
När Tex hämtade honom var hans kommentar ASKUL! Det var ju bra, inte för att jag fick veta vad dom gjort direkt men kul var det.

Jag tänkte ta med mig Anton till Köpis och handla en ny skolrygga men jag var SÅ himla trött så jag sov en stund på soffan. Anton orkade inte heller så vi får fixa det imorgon. Tex förstår inte vad han ska med en ny rygga till. Han har ju en rygga, en Tools?!?! Herregud! Alla får väl en ny skolväska när dom börjar skolan 🙂

everest

Igår när Malin och jag gick hem från Åbyvallen strålade hon och sa att imorgon börjar skolan. Hon tyckte verkligen att det skulle bli kul och spännande att träffa alla nya klasskompisar och lärare. Dom gick bara 2 timmar idag men fick lite information och sina skåp. Hon fick ett nytt grönt skåp. Hon gillar grönt så det var hon nöjd med :mrgreen:

Både jag och Malin gillar block, pennor, papper, sudd…. Jag trodde vi skulle få gå och köpa nån cool almanacka men det skulle dom tydligen få i skolan.

3 tankar på “Skolstart

 1. absolut ny skolrygga gäller för varje årsstart 🙂 Tur att skolan startar igen så man som förälder känner att man lever haha

 2. Cool allmanacka???….jag var ute och handla med en lärarkompis hon sa bara tvärNEJ när jag funderade på att köpa en liten allmanacka till killarna. Det var inte så hippt med allmanacka – inte hos killar iaf. Började peta på ett pennfodral då bara ruskade hon på huvudet. När jag tänkte köpa dyra stiftpennor likaså.
  – Men kattis hur länge tror du de har pennorna??
  Fick iaf köpa ett pennset med dödskallepennor, sudd, vässare och pennfodra till Rasmus. Han tittade förvånat på mig och utbrast:
  -Jag har ju redan ett pennfodral, och hämtade sin väska från f-klassen.

  Ewa, det är nog vi föräldrar som vill köpa nytt för att vi tycker att det ska vara så. Eller vad tror du??!!

  kramis…. från Katta som traskade 1,5 timme i går kväll iklädd regnställ.

 3. Hmmmm…..är det så att jag köpt massa saker som inte kommer finnas om nå´n vecka? Ja, antagligen……..
  ….tänkte inte på det. 🙄

  Klart grabben ska ha ny väska. 😉

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s