Vad händer?

Ja inte är det mycket. Veckorna bara rusar iväg… blir lite irri på mig själv att jag inte har full koll på allt att göra. Jag har en almanacka men skriver inte upp allt 😕

Inte så att jag missar nåt (förutom tandläkaren då) men jag kommer på så mycket i sista sekunden. Ibland måste man vara förberedd och nu känns det som om jag inte alltid är det. Men jag måste ändå säga att allt löser sig ändå.

Har efter många, många telefonsamtal och mail äntligen fått ett svar från Kommunen angående grusplanen nedanför vårat område. En stor fin grusplan som INGEN använder just för att det är grus. Jag har en önskan och förhoppning att dom ska kunna asfaltera åtminstone en del av planen. Då behöver inte barnen spela bandy och allt vad dom nu gör på vår parkering.  Märkligt att man nästan ska behöva lacka ur och verkligen poängtera att man vill ha ett svar innan man får det. Vad tror dom egentligen? Tror dom att jag mailar för nöjes skull?

Känner mig i alla fall glad över att dom ÄNTLIGEN verkar ta tag i saken och dom har lovat att ge mig besked inom kort.

Jag vet att jag kan vara ”tjatig” och ”dryg” men jag fortsätter envist till jag får ett klart svar. Hellre ett nej till svar än inget svar alls….

.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s