Ofrivillig sovmorgon

Jag är en snoozare, snoozar gärna en timme. Imorse vet jag inte vad som hände, vaknade helt plötsligt och klockan visade 07:25. Jättejobbigt men egentligen var den bara 07:15. Jag inbillar mig att jag ska komma upp tidigare om jag ställer fram klockan. Lura mig själv liksom, korkat för jag vet ju att den inte är så mycket och inte hjälper det heller.

Hur som haver var klockan alldeles för mycket så jag rusade in och väckte Malin som blev skitsur för att ingen väckt henne. Mitt försvar blev naturligtvis

-Men jag sov ju!

-Ja men Tex kunde väl ha väckt mig

*fniss*

-Ja men han sov ju oxå!

-Jaha…..

Hon är helt yr på morgonen, i måndags när jag väckte henne frågade hon

-Är det sommar idag?

-Va? Nej?!

-Öh, eller, jag menar är det skola idag?

Tokigt kan det bli när man inte är riktigt vaken 😀

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Efter jobbet åkte vi till Fot- och skospecialisten på Söder. Malin har en ”deformerad tå” som hon får ont i. Vi har varit till läkare och röntgat tån och dom har kommit fram till att tån har lite lite brosk och att den är något tillplattad. Antingen är det medfött eller så är det en gammal skada. Jag köpte specialsulor som gör att tårna får lite avlastning när hon tränar så nu är det bara att hoppas att dom funkar.

 

 

 

2 tankar på “Ofrivillig sovmorgon

  1. Fy det finns inget tråkigare än att sova över (jo naturligtvis, men här pratar vi i det vardagliga livet)! Men snoozern är en trevlig lite vän =)

  2. Snoozern är en MYCKET trevlig liten vän…… hahaha Malin kan ju vara tväryrslig när hon vaknar har hört mycket roligt ur denna tös mun 🙂 men har du varit piggare idag då Ewa när du nu fick sova så HIMLA länge 😛

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s