Kalas och andra passet

Utan krumbukter åkte jag på Zumba idag. Det var lika roligt och svettigt som i söndags.

Jag har alltid haft en känsla av att det blir jobbigt, lite pinigt när jag inte kan. Ni vet, tänk om jag gör fel. Som när man ska prata engelska. Om någon har lyssnat så har jag fått total tunghäfta, finner inte ett rätt ord. Jag börjar komma över det där…. Vem bryr sig egentligen om man missar lite. Vad det gäller engelskan så struntar jag totalt i om det blir lite fel. Huvudsaken folk fattar vad jag vill. Det blir som det blir, jag gör mitt bästa. Take to the hajger 😀

Idag är det syrrans födelsedag så la familia åkte till Lena före mig. Jag stressade in i duschen efter zumban, på med kläder och iväg.  Naturligvis var det slut på bensin och jag trodde att jag skulle klara mig dit och ta macken på vägen hem. Strax före Gävle Bro började lampan blinka hysteriskt så jag vågade inte chansa utan svängde in på macken och tankade. Typiskt när man har bråttom! Jag kom sist av alla men det fanns fika kvar till mig oxå. Grattis Yrran!

Har man zumbat bort får man bulla tillbaka 😛

 

2 tankar på “Kalas och andra passet

  1. Hejsan, kikar tillbaka och lämnar spår. Hos oss har vi också innebandyspelande barn. Kul att se bilder från utlandsresor, vi åker snart till Egypten. Ha det gott!

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s