Snart dags att rösta

Jag börjar bli lite trött på att höra allt kring valet på alla nyheter men nu är det bara några dagar kvar. Jag ska traska ner på Alborga och lägga min röst på söndag. Jag har inte bestämt till hundra vem som får min röst men åt vilket håll vet jag i alla fall.

Jag har gjort flera olika ”valkompassen” och hamnar ganska lika i alla jag testat.

Jag ska absolut inte ge mig in på att skriva om mina politiska åsikter här MEN jag måste ändå kommentera Lars Ohly, han måste ha kläckt den mest korkade kommentaren under denna valkampanj. Hans syn på föräldraledighet är helt bortom mina åsikter. Varför ska nån annan bestämma vad som är bäst för min familj, det är väl ändå upp till oss tycker jag.

Lars Ohly vill lagstifta om tvådelad föräldraförsäkring. Cirka sju månader vardera för föräldrarna. Om mamman efter sina sju månader vill fortsätta amma stavas lösningen bröstpump.

Tungan slant, säger Ohly

Det är väl det minsta man kan säga!

2 tankar på “Snart dags att rösta

  1. Men eller hur är så trött på allt j..la skitprat från politiker så det är på gränsen att jag tar mig till Ludde på söndag ….. men jag SKA rösta för det är viktigt tycker jag….

  2. Var glad att ni slippper jobba valnatten…. 😦
    Själv hoppas jag att det händer ngt galet på söndag – det bli liksom roligare att jobba då. Tänk om alla S röster försvinner i Älvkarleby – en av SVeriges rödaste kommun – och att M får majoritet. S har bara styrt i 90 år så det vore en kul artikel att skriva. Vi får väl se hur det går.
    Vem jag ska rösta på har jag inte bestämt ännu. Men det blir iaf INTE bröstpumpen 😉

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s