Jag gled…

… förbi infarten till jobbet imorse. Det var riktigt halt kan jag säga, fick slänga i backen men det kanske var nån mening med att jag gled förbi 😮

Nej men det är bara att inse att jag inte har vunnit dom där pengarna som skulle göra mig arbetsfri, gilla läget liksom.

Har inte gjort många knop idag, legat i sängen med Karin Alvtegens – En sannolik historia i öronen. Jag gillar hennes böcker.

Helena uppfyller en gammal dröm när hon och hennes man köper en liten gård i Norrland för att driva hotell. Men äktenskapet knakar i fogarna och snart är skilsmässan ett faktum. Kvar står Helena med hotellet, en förlorad tillvaro och en olycklig tonårsdotter.

Finansmannen Anders karriär har varit framgångsrik. Men i takt med att pengarna strömmat in har tillvaron känts alltmer meningslös. På en raksträcka i Norrland utmanar han ödet och gasar och tänker att nu får det gå som det vill. Han vaknar upp på ett sjukhus. Efter sjukhusvistelsen tar han in på ett litet hotell i en norrländsk by. Där möter han Helena.

I byn bor också den gamle Verner. Han lever utanför gemenskapen och uppfattas som en kuf. Ändå blir det han som får Helena och Anders att inse att det som de försöker förtränga i sina liv istället kan ge dem kraft att bryta gamla tankemönster och gå vidare.

Med säker hand, stark psykologisk laddning och en osviklig känsla för att blottlägga det djupt mänskliga, skildrar här Karin Alvtegen relationer, sorg, konflikträdsla, fördomar och kärlek.

 

Fredag är lika med IDOL men jag vet inte vad jag tycker om årets idol. Jag har ingen direkt favorit faktiskt och nu är dom snart bara 6 kvar så det kanske är lite sent att skaffa sig en favvo. Förresten måste Fröken Bagge käkat citron idag. Ja det måste hon!

Imorgon blir en späckad dag – Anton ska spela minicup på Läkerol Arena. Som han ser fram emot denna cup, förstå vad stort att få spela i Läkerolen (a-hallen) som 8-åring. Det blir 2 matcher där sen direkt vidare till Ludde på innebandymatch. Ja första match kl 9 och sista slut vid 15:30. Tiden går fort när man har roligt 😀

Därefter ska jag försöka ge min kära vän Git en hjälpande hand. Hon ska flytta…. igen. Jag vet, det är ett år sedan sist men vi får hoppas att hon inte gör det till nån tradition. Jag menar hur jobbigt är det inte 😛

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s