Dålig sikt

Kul att man fick skrapa rutan från skit för att se nåt när man skulle hem 😕 Men så är det när man inte fyller på spolarvätska när det är slut.

Bilar är inte riktigt min grej och jag vet inte om jag nånsin fyllt på spolarvätska. Det är ju bedrövligt, ja det är det. Skärpning tänkte jag…. herregud jag har en pappa som är bilmekaniker. Borde jag väl klara själv!?

Upp med huven och fram med flaskan. Hur var det man skulle blanda nu då? Hmm, jo jag ringde pappa och frågade för det fanns olika blandningar att välja på.

Det gick strålande, gud vad nöjd jag är med mig själv. Ja jag tycker att jag var jätteduktig. Bra Ewa! Lite ego får man väl vara så här på en fredag. Trevlig Helg!

2 tankar på “Dålig sikt

  1. Ja du är duktig du på väldigt mycket Ewa:wink:
    Chrille skulle fylla på spolarvätska i min bil här på kvällningen men det bara rann rätt igenom. Jag som ska besikta nu på torsdag. Typiskt!!

  2. Jag och bilar går inte heller ihop, i och för sig vet jag hur man fyller på spolarvätska, men väntar istället in i det längsta.
    I morse däremot mitt i stressen som vanligt så skulle jag skrapa bort snö från vindrutetorkaren…och så lossnar bladet bara hux flux…HÄPP!
    Så in och hämta stackars Peter som är på besök hos oss som sov så gott.
    Hur i allsindar sätter man på såna där torkare?? 8)

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s