Träningsdag

Så var helgen över och en ny vecka har startat – igen. Det går ganska fort ändå och snart är julledigheten här. Den ser jag fram emot.

På måndagar är det träning för både mig, Malin och Tex. Som tur är ställer Linnea upp så snällt och roar Anton under min träning. Linnea spelar så gärna bandy med Anton och den som gör det hamnar genast på + hos den lille sonen.

Det blev ett svettigt boxercise-pass och trots att det är så jobbigt går timmen fort. I like it, med andra ord har man väl fått lite mer ork 😉

Inte för att mina svett och tårar syns på varken våg eller mått, vilket är lite trist men man ska väl ha tålamod. TÅLAMOD! Vem har det? Alla vill väl att det ska ge resultat snabbt som sjutton. Jag har i alla fall inte ätit godis eller fikabröd på flera dar och det är ju ett framsteg. He, He

Kvällen avslutades med en titt på Våra vänners liv och nu är det sängen som gäller.

1 tanke på “Träningsdag

  1. Tålamod, ja vem har det:) Men det kommer resultat så småningom, tro mig.Själv är det trögt med det mesta gällande träning och julen…ja den närmar sig med stormsteg.Skräck, en massa julmat!Men det är ju så gott, och mammas mat är det ju:) Man får unna sig lite iallafall och ta och röra på sig det man kan.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s