Bortglömd

Idag fick jag min 5:e akupunkturbehandling. Jag tror faktiskt att det hjälper mot mina spända axlar och idag satte hon några extra nålar i armen. Efter en stund kommer hon in och liksom vrider på nålarna (inte skönt) och sen låg jag där och halvslumrade….. länge och väl.

Helt plötsligt kände jag mig tvärpigg och tyckte att jag legat där exakt hur länge som helst. Det var inte skönt längre och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag hörde fotsteg utanför men INGEN kom in till mig. Det är inte direkt så man steppar ut i korridoren som ett yrväder full med nålar. Till slut ringde jag på larmklockan. Det tjulade i korridoren och jag såg framför mig hur hela staben skulle komma inrusande i rummet. Kändes heltöntigt!

Till slut knackade det på dörren och in kommer sjukgymnasten helt förstörd och ber tusen gånger om ursäkt. Det blev lite körigt så hon glömde bort mig 😮

Jag är nog en så där ”osynlig” människa som lätt glöms bort 😉

1 tanke på “Bortglömd

  1. Neeej, vilket dåligt läge att bli bortglömd på! Nästan värre än hos tandläkaren, eller gynekologen… eller…gode gud… på BB!

    Sedan vill man ju gärna spela världsvan med sådanadär trendigheter i ansiktet, och låtsas som om man vet exakt hur länge nålarna ska sitta i! Man kan ju inte gärna börja panikskrika redan efter en timma omm ALLA vet att nålarna ska sitta i en timma och en kvart!! Vilken jobbig situation, lider med dig! 🙂

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s