Tropikal Hotel Marmaris – del 2

Så är det bara 2 dagar kvar, tiden går himla fort när man har roligt. Vädret är helt otippat soligt och ca 30-35 grader. Vi äter, solar, badar, äter, vilar, solar, äter, badar, shoppar……

Man äter ofta men inte så mycket och tur är väl det

Enjoy your meal 😀

Igår lämnade vi Malin och Anton på hotellet och gick på marknad. Det fläktar en hel del här så värmen känns inte så mycket.

Malin har ALLTID gillat delfiner och imorgon ska hon få göra nåt hon önskat i många, många år. Malin och Tex ska simma med delfiner. Man måste vara 12 år så Anton och jag ska ”meet a dolphin” istället vilket innebär att man får klappa, pussa, mata och kasta boll. Det ser vi fram emot och hoppas det blir en kanonupplevelse.

4 tankar på “Tropikal Hotel Marmaris – del 2

  1. Ja, det ser härligt ut där fortfarande. Simma med delfiner blir nog kul. Du hade ju chans att åka båt efter en delfin på Kolmården när du var liten. Men vågade inte så Lena fick göra det istället. Men nu får du ju klappa en iaf.
    Kram mamma

    • Jag kommer ihåg det så himla väl. Vi satt precis vid gången och hon frågade mig som fegade ur. Däremot har jag ingen aning om hur många år jag var då men minnet är starkt.

  2. Jättehärliga bilder! Men nu tycker jag ni kan komma hem. Var superlänge sen vi sågs. Vad kul för Malin med delfiner. Blir ett minne för livet.

    Kram på er!!

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s