SEGRARE!!!

Som planerat åkte vi torsdag eftermiddag till Borlänge och checkade in på Scandic. Vi åt på en China restaurang och gick sedan ner till hotellets pool. KALLT! Brrr, jag klev inte i :p

SÅ skönt att slippa kliva upp i ottan för att åka. Vi åt i lugn och ro och åkte vidare till Säter där killarna skulle spela Milko Mellandagscup.

Dom vann gruppen obesegrade. Jag har hur många bilder som helst jag skulle vilja visa men här kommer ett collage från gruppspelet.

Så gick dom alltså till final och det var en lång väntan innan matchen skulle spelas. Vi mammor åkte till Kupolen för lite shopping medan killarna taggade för finalmatch.

Valbo mot Säter och vilken match det blev! När det var 10 minuter kvar gjorde Säter 1-0 och med knappt 3 minuter kvar gör Valbo 1-1 och det blev slutresultatet. Det skulle alltså avgöras på straffar. Jag var alldeles svettig trots att vi stod i en kall ishall och jag var inte ensam kan jag säga. Det var så spännande och nervöst så man skulle kunna tro dom spelade en VM-final 😀

Det skulle läggas 5 straffar var där Anton och Edvin turades om att vakta kassen. När Säter skulle lägga sin femte straff ledde Valbo med 1 mål. Det var Antons tur att stå och jag vet att jag bara malde -Ta den, Anton – Ta den, Anton…. och han tog den.

Så himla kul! Vilka killar! Dom har vunnit sin första Cup! 19 underbara killar som kämpade hela vägen!

(klicka för större bilder)

Stort Grattis till Guldet!

2 tankar på “SEGRARE!!!

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s