Grattis Finland

Blev ingen sovmorgon idag då jag skjutsade Malin till hallen före 8 i morse då hon skulle jobba.

När hon slutade hämtade CamillaZ och jag henne så åkte vi till Mio och kollade på kuddar. Där åt vi lunch och Malin konstaterade att Camilla och jag har både hörsel- och synproblem  😀 Många skratt blev det….. och inga kuddar. Vi handlade förresten ingenting, nån av oss.

Kvällen tillbringade jag på Vallrundan. Vi såg den oerhört spännande JVM-finalen som Sverige tyvärr loosade i förlängning. Jag hade så gärna velat vara med där nere. Vilken upplevelse för både papporna och grabbarna. Råtagg som Anton säger. Tyvärr räckte det inte men jag är övertygad om att dom haft en fantastisk dag/kväll i arenan.

Foto: Andreas Hillergren

Ett silver – en andraplats – Bra jobbat SVERIGE!

2 tankar på “Grattis Finland

  1. Ja, Finland gjorde sista målet så då fick dom guldet. Men silver är ju också jättebra. Men dom beter sig som om världen har gått under i stället för att vara glada för silvret. Är det bara jag som ser det så?

    • Ja mamma, det är så. Anton brukar säga att det är bättre att vinna bronsmatchen än att förlora guldet. Klart dom kommer att vara nöjda med ett silver när dom får smälta det men precis då förstår jag deras känsla 🙂

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s