Tomtar på loftet

Hur mycket jag än försöker kan jag inte tycka om den här årstiden. Mörkt, grått, trist! Jag försöker verkligen hitta nåt positivt i det men jag kan inte, det finns liksom inte i min värld.

2 lediga dagar, sovmorgon båda dagarna. Lördagen hade dessutom ingenting på schemat. Har nog inte hänt sen stan brann. Vi tog en tur till Marcus och Evelina i Furuvik. Det blir SÅ fint i deras stuga som snart är ett hus. Kunde jag aldrig tro när jag såg det första gången  😀

Vi åkte vidare till mamma & pappa och på kvällen kom syrran och tjejerna förbi. Skön lördag!

Söndag är matchdag och Huge stod för motståndet i Kasthallen som för övrigt är en av Sveriges kallaste hallar. Valbo fick åka hem med en seger i bagaget.

Idag har jag varit till Oves en sväng. Vet inte vad jag skulle dit och göra egentligen men jag strosade runt och tittade på alla tomtar och andra julprydnader. Jag åkte dock hem utan att han handlat nåt.

Jag måste ändå medge att dagens tomtar faller mig i smaken. Det finns jättemånga fina som jag skulle vilja ha men samtidigt känns det helt onödigt när man bara har dom framme typ en månad. Vi får väl se vad som kommer fram när vi närmar oss jul.

För övrigt är det 7 söndagar kvar till jul.

tomte

 

 

 

 

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s