Veckoslut och återbesök

Imorgon är det fredag igen, grym vecka, 17 grader och sol kan man inte klaga på. 

Idag fick jag frångå mina rutiner och hoppa över morgonpasset och istället jobba 😲 På eftermiddan skulle jag nämligen till Onkologen på återbesök. Kändes ganska märkligt när jag knappade in mig på besöksskärmen som så många gånger förr. Kände mig ”hemma” och minns första gångerna jag var där. Då… när jag inte visste vad som väntade mig och hade allt framför mig. 

Allt blev så himla mycket bättre än jag trodde och tiden gick så fort. I väntrummet satt många och några skulle säkerligen på behandling och nån kanske skulle få sitt gräsliga besked och JAG, jag skulle träffa Pia. 

Pia är min kontaktsköterska, en fantastisk människa som gett mig så mycket trygghet under hela den här tiden. Jag har träffat henne regelbundet och jag kan ringa henne när jag vill och jag får alltid svar på mina frågor. Hon har koll på mitt ”liv”, min familj, hur jag haft det och känslan är att jag är hennes enda patient 😊 Alla sjuka borde ha en Pia.

Bläddrade igenom en massa bilder och jag har nog förträngt en hel del. Håret var en jäkligt stor grej faktiskt.

Inte för att jag saknar det långa, nä nu är jag bara så glad att jag har hår på hela skallen och det växer. Undrar om nån går runt med mitt hår nu? Flätorna donerade jag till bättre behövande.

Mössor, sjalar, peruk, skallig, stubb, längre stubb…. ja jag har haft många olika alternativ och det är faktiskt lite kul att så få har fattat att jag faktiskt inte haft nåt hår 😀

Nu säger Krull hej för idag 😅

 

2 tankar på “Veckoslut och återbesök

  1. Vilken resa du gjort och ännu gör – en resa man önskar att alla slapp göra! Så härligt med din positiva attityd, vi önskar dig och hela familjen all lycka:)! Kramar från oss i Enköping

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s