För eller nackdel

Förra veckan – som blev en skitvecka pga dom jävla skittabletterna jag äter. Hatar dom 😩 Hämtade ut nya tamoxifen som den här gången hade ändelsen Orifarm. Jag bad om Ebb på apoteket men fick inte det för dom var inte billigast och samtidigt tyckte jag att jag kunde prova eftersom jag inte ätit dom förr. 

Vaknat tusen gånger inatt och vänt på täcket minst lika många gånger. Kommer aldrig äta dom igen och idag ringde jag Pia och bad om ett recept på Tamoxifen Ebb som ej får bytas ut. Då får jag alltid dom oavsett vilka som är billigast. 

Nu ska jag inte ta nån tablett alls förrän på måndag nästa vecka. Är lite skraj för att jag kommer må jättebra så det kommer kännas asjobbigt att börja med dom igen 🤔

Det är liksom bara att gilla läget för jag ska äta skiten i 10 år och nu har jag bara 9 år och 3 månader kvar, Pust!

Vad är då problemet? Vallningar, att vara kall och ändå svettas så man blir alldeles blöt på kroppen. Gör man det dessutom på natten så  man vaknar då är det jäkligt jobbigt. Nu ska väl alla kvinnor gå igenom eländet ändå men jag skulle definitivt inte göra det nu om det inte vore för tabletterna och dessutom kan man testa alla naturmedel som finns. Det kan inte jag, eller jag får inte för det tar bort verkan av tamoxifenet. 

Aja, om nån dag eller nästa vecka har jag säkert glömt hur det kändes och tycker allt är okej igen. Nu har jag fått öst ur mig allt negativt och det blev många svordomar 😋

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s