Ögonoperation

Måndag och påskvecka och min vecka blir extra kort då jag börjar med att vara ledig för att följa med lilla mamma på Medocular. 

I augusti var både hon och jag till optikern men mamma såg inte alls bra med sina glasögon så hon fick göra en ny synundersökning och den slutade med att dom skickade en remiss till ögon. 

När 90 dagar hade passerat sa jag till mamma att hon skulle ringa och fråga hur dom låg till. Det gjorde hon så klart inte så jag ringde åt henne och kort därefter fick hon en kallelse. På undersökningen kom dom fram till att hon hade gråstarr och remiss skickades till Medocular Uppsala. 

Hon fick en tid för operation som idag 15 april i Gävle. Jag var helt inställd på att åka till Uppsala men det slapp vi.

Tyvärr blev det en lång väntan. Det skulle ta 1 1/2 – 2 timmar men tog nästan 3 1/2. Hon fick göra olika undersökningar, fick några droppar i ögonen och en lugnande tablett. Sen fick vi vänta igen och mamma blev lite trött och fnissig. Vi skrattade jättemycket där vi satt och mamma kommer säkert inte ihåg det 😂

Jag hade så gärna velat vara med inne på op nyfiken som jag är men det fick jag inte. OP gick i alla fall bra och nu ser hon bra  på långt håll UTAN glasögon 👌👌 Helt otroligt vad dom kan göra.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s