Lev för Fan

Ida går frisörprogrammet och har praktik hos Evelina så idag fick hon lägga bottenfärg i mitt hår. Blev en liten utmaning, dels för att jag har ganska kort hårt och dels för att det är så lockigt. Hon var så duktig och det blev så bra 😍 

Mitt hår måste självtorka så jag går alltid därifrån med blött hår och så blev det idag också vilket Ida tyckte var jättekonstigt 😃  jag skickade en bild när håret hade torkat så hon fick se hur det blev.

Sen åkte jag med Milla, Helena och Heidi till Teknikparken på föreläsningen ”Lev för fan”

Carola Snar guidar genom kvällen och delar med sig vikten av att våga säga JA till saker och att ta en tanke till handling.
 
Vi möter Camilla Johansson som har obotlig cancer och en vilja av stål, hon visar att allt är möjligt och ser möjligheter mitt i allt motstånd. Hennes inställning och ödmjukhet till livet är otroligt inspirerande, och kanske ändrar du perspektiv på tillvaron när du hör hennes historia. 
 
Jante får en käftsmäll när Succécoach Maria Grins håller sin populära föreläsning ”Fuck jante”. Den handlar bl.a. om att strunta i vad andra tycker och att tro på sig själv. Maria har en förmåga att få människor energi- och hoppfyllda, hon bjuder på sig själv och lockar till skratt och eftertanke. 

Det var fullsatt, det blev många tårar och lika många skratt. Men alltså Camilla Johansson, vilken tjej, fantastisk med en vilja och envishet som imponerar. Hon är liksom en sån där fin människa som man bara tycker om fast jag inte känner henne.

Men jag kände igen mig i nästan hela hennes berättelse och jag kan bara hålla med – Lev för Fan! 

Eller som jag brukar säga – Varför väntar du och vad väntar du på?

1 tanke på “Lev för Fan

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s