Operation

Jag har sovit som ett arsel inatt. Sängen är komplett stenhård och varje gång jag rört mig har det knirrat och knakat i sängen. Klockan 7 imorse blev Anton och jag väckt av sköterskorna på avdelningen.

[singlepic id=751 w=320 h=240 float=center]

Dom satte embla på båda händerna och sen fick han byta om till op.kläder, vilket är en fin skjorta och långa sladdriga strumpor. Tex kom, vi åt frukost och Anton, stackarn fick titta på.

08:20 rullade dom ner Anton till operation, han var först på dagens lista.

[singlepic id=752 w=320 h=240 float=center]

Han fick en fin mössa på innan han fick hoppa ur sängen och gå in till operationssalen med Tex. Jag tycker det är lite jobbigt att vara med när dom söver så jag väntade utanför och det gick riktigt bra den här gången. Jag har ju varit med förr, både med Anton och Malin.

[singlepic id=753 w=320 h=240 float=center]

Så här fin var pappa när han följde med 😀

Trots att Anton inte fick nåt lugnande innan han gick ner på op, och trots att dom stack honom 3 ggr i händerna så var han kolugn. Jag måste säga att han är fantastiskt duktig och det säger jag inte bara för att han är min son.

9:40 ringde dom från uppvak och sa att vi kunde komma ner. Han tittade upp en sväng och sov sedan vidare till 10:30 innan vi fick åka upp till vårt rum igen.

[singlepic id=754 w=320 h=240 float=center]

Han har tittat på film och ätit glass. När Anton har ont blir han helt tyst och säger absolut ingenting. Det är lite jobbigt men hellre det än att han grinar och gnäller. Han fick smärtstillande på em och nu sover han, snarkar högt och ljudligt.

Dagen har varit fruktansvärt lång och jobbig, jag längtar tills imorgon när vi får åka hem igen och jag hoppas att det är den sista operationen jag behöver vara med på.

3 tankar på “Operation

  1. Åh jag lider med er jag vet ju hur jobbig denna situation kan vara. Men en sak är säker ni har verkligen världens duktigaste kille!!! Jag är jätte imponerad över hur modig och duktig han är. 🙂

  2. Visade bilderna för Wilmer o han tyckte det var läskigt. Men Anton är verkligen en superduktig kille. Hoppas det onda går över fort för honom. Krama honom från oss.

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s