Irri

Malin åkte till Linnea, Alex, jag, Tex och Anton åkte till ma & pa för att sätta på vinterhjul. Jag ringde mamma före för att kolla att det gick bra och det gjorde det. Väl där så är hela verkstan full av bilar och natruligtvis skulle jag frågat pappa och inte mamma. Typiskt mig och typiskt mamma. Alex och Tex bytte hjul ute i regnet medans jag och Anton spelade bingo. Anton fick bingo på båda sina brickor och vann 6,50. Vi fick som vanligt god fika med bullar och drömtårta.

Vi satt där i lugn och ro och tänkte att Malin har träning kl 17 och hon måste äta före så vi åkte vid 15:30. Jag hämtade Malin och Tex började med maten. Väl hemma 15:50 kollar jag hemsidan att träningen verkligen börjar kl 5 men det var 4!!!!! Panik, in i bilen och iväg. Jag släppte av Malin vid Komsum Krysset och åkte hem igen. När jag åker på Valbovägen ringer Malin och säger att hon inte kommer in i hallen. Irriterad på Malin för att hon inte har koll på träningstider själv, irriterad på mig själv för att jag inte hade koll, irriterad på hallen som har dubbla dörrar och dessutom låsta så det inte går att komma in eller hörs att man dunkar på, irriterad på att folk inte svarar i mobilen. Ja, kort och gott jäkligt irri!

16:25 fick jag tag på Åsa som öppnade till Malin så hon hann träna i en halvtimme i alla fall. Jag hann bara hem och sen fick jag åka in och hämta henne igen.

Dessutom har det varit skitväder i flera veckor. Mörkt, grått, trist och tråkigt. Det blir liksom aldrig dag och ljust 😕

[singlepic id=469 w=320 h=240 float=center]

Det skulle kunna se ut så här…….

[singlepic id=470 w=320 h=240 float=center]

Eller ännu bättre, så här

men det gör det inte så om ett halvår kanske det känns bättre igen

1 tanke på “Irri

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s