Hockey, fotboll, innebandy

I fredagskväll tränade Anton innebandy. Jag måste säga att jag har blivit riktigt duktig på att hålla reda på vad alla barn heter 😉

Igår var det Knatteligan på sportis, 5 matcher innebandy som slutade med 4 vinster och en förlust. Shit vad duktiga dom var att spela, över all förväntan. Måste vara bra coaching 😛 Kvällen spenderade vi med Chrille & Milla. Dom lagade och bjöd på mat i vårt hem 🙂 Robinson var givet och sen blev det en hjärter. Jag kom inte sist, Jag vann!

Imorse tränade Anton hockey, jag dammsög, duschade och åkte till Andersberg och tittade när Malin spelade fotbollsmatch mot Sätra 94-95. Dom låg under med 4 mål men lyckades vända och vann matchen med 12-10. Det blev riktigt spännande på slutet. Åkte till Sportis och stod i cafeterian en timme innan det var dags att åka till Skutskär för att se Anton spela hockeymatch. Anton och Edvin stod i mål och dom vann matchen med 22-7. Både Anton och Edvin gjorde några riktigt bra räddningar och utespelarna var ju super med tanke på siffrorna. Jag hade bara ätit en korv på hela dagen och kände att humöret började svikta så det blev raka vägen från Skutskär till Max innan det var dags att hämta Malin efter träning kl 20 i Andersberg.

Så jag säger som förra veckan, var tog denna helg vägen?

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s