Björkfrön

Strök lite kläder i tvättstugan, höll på att svettas ihjäl av den varma ångan. Satte mig i solen en stund, hade ingen ro. Satte mig mest för att det kanske är sista dagen att sitta  där. Det föll björkfrön…. i min värld är hösten här när björkfröna faller. Jag är en sommarmänniska men på nåt sätt känns det OK att börja jobba. Det som känns jobbigt är att det är så himla megalångt till nästa sommar eller till nästa ledighet. 4 hela långa månader utan en enda extra helgdag. Inte undra på att hösten känns så pessig. Pissnovember är värst av dom värsta!

Handlade mat på Coop, det slank ner en hårfärg. Jag ser verkligen bedrövlig ut, behöver klippa mig oxå… snart. Varför passade jag inte på när jag var ledig? Bra fråga men jag ska ta nya tag nu.

Åkte till Vifors IP som ligger i typ Hamrånge, vischornas vischa. Valbo vann med 3-1 mot Norrhamn men det satt långt inne. Vi var riktigt nervösa då det stod 1-1 när det var 5 minuter kvar men dom hann rulla in 2 snabba så det löste sig.

Ska nog chocka mina arbetskamrater och komma pigg och alert till jobbet imorgon, eller inte 😉

Jag har aldrig varit pigg en morgon förr så jag är nog inte det imorgon heller men dom säger att man blir morgonpigg men åldern. Undrar just hur gammal man ska vara innan man märker av det?

1 tanke på “Björkfrön

  1. ja men visst är det höst 😦 men jag har iof badat 4 ggr i Storsjön idag så…….. 😀 piggheten kommer med åldern ”lillhjärtat” men du måste passera 45 först sen du är det sena kvällar o tidiga mornar som gäller 😛

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s