Side by night

Det finns en fantastiskt fin strandpromenad så man kan gå ända in i Side Centrum. Vi har gått den flera dagar men vi fastnar i så många affärer efter vägen så Anton och Wilmer tröttnat innan vi kommit ända in i smeten.

Idag tog vi taxi.

Det är riktigt mycket folk inne i stan och försäljarna är halvjobbiga och det slutade med att vi handlade på Turkiska Ullared innan det var klart.

Vi stötte på en turk på en bar som frågade varifrån vi kom och lustigt nog visste han precis vad Valbo var för han hade handlat sina kläder på MQ på köpis. Han hade dessutom en massa Brynäsflaggor, tröjor m.m.

Här kommer lite bilder från kvällen

[nggallery id=79]

och här kommer en bild på Onepiece…. coola va? Tänk vad skönt det blir i soffan i vinter. Tex säger att vi bara får ha dom på måndagar (hans biljdardkväll) och då har väl Git en himla tur… eller otur, måndagarna är vår kväll. Med otur menar jag att hon kommer att känna sig så avis på denna underbara dräkt 😛

[singlepic id=234 w=320 h=240 float=center]

6 tankar på “Side by night

 1. Härligt, så himla härligt det ser ut….jag kommer då absolut att vara avis på er i vinter! Ni verkar ha det gott…..
  Kram Nina

 2. Tänk va världen ändå är liten 😀 åka ända till Side och där träffa folk från Valbo…. Hmmm nu ska vi se vad du menar med avis Ewa 😉 om du kommer på min måndagkväll med ”pymmen” på tror ju jag att det blir pyjamasparty och inte shopping eller ”promm”kväll, nä då klart du får ha nattsärken på när vi träffas 😛

 3. Hej, ni är tokiga ni, det vet ni ju att man inte kan hejvinka åt en Turk och tro att han uppfattar det som en svensk skulle göra. ojoj, tur att ni kom undan:-)Vilken skenmanöver med skoprovning, haha.
  Ullared 1 och 2 ja, där fastnade vi alltid på väg till stan. Köpte Gucci solbrillor
  för 80:-, äkta va !? Daa.
  ha’de

 4. Haha Turkiskt Ullared men jag tror jag döör :mrgreen:
  Det ser verkligen ur mysigt ut, ha en fortsatt trevlig semester 🙂

Skriv gärna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s